2009. október 2., péntek

Ez + az

Na igen, mostanában lustább vagyok az éves átlagnál... de azért na, mégis, próbálkozom én...
Ezeket a kosárkákat, tárolókat szerettem volna végre befejezni, ezért neki is fogtam én a festéshez, de.... elfogyott a festékem :((( Vettem én másikat, ami elméletileg ugyanolyan, gyakorlatilag pedig mégsem, úgyhogy még csúszik...

Kötögetéssel is próbálkozom, de valahogy most ez sem akar összejönni, na, majd elválik mi sül ki belőle :) Viszont, ha sikerül valamikor befejeznem, akkor ez is mehet a fonalfaló játékba :)

Sokatoknál nagyon őszies a hangulat, nem tehetek róla, nekem nem a kedvenc évszakom :) Mondjuk a tél sem :)))))
Viszont több helyen láttam már készülődést karácsonyra, ezért nekem is eszembe jutott, hogy készítgetek pár dolgot, na meg azért az is besegített, hogy kértek tőlem pár angyalkát és harangot :)
Az angyalkák anyagai (horgolócérna) is rég megvan, elvileg mehetne is a fonalfaló játékba, na de ezek súlya annyira elenyésző, hogy nem méricskéltem (ha sikerült egy nagyobb mennyiséget horgolnom, akkor majd, esetleg... talán...:D :D:D)

Szóval, ha nem is teljes erőbedobással, de alkotgatok egy-egy kicsit :)

4 megjegyzés:

Kangamama írta...

Egyre jobb vagy kosár ügyben! Egyébként én is kb. ilyen lelkes vagyok mostanában. Szóval fel a fejjel, ezen is biztos túl leszünk..

Névtelen írta...

En is kotok, mint egy àllatka a fonalfalòra, meg a karàcsonyra is, ès nekem is az a bajom, hogy pl. ha csak egy kis csipkèt horgolok, az elenyèszo mennyisèg, de annyit kell vele pepecselni, ès nem haladok a fonalfalàssal... nagyon jòk lettek a kosarak.

Lente Julcsi írta...

Szépek az angyalkáid!

unikat írta...

Hú, azok a horgolt csodák!
Nagyszerűek!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails