2009. október 29., csütörtök

Ajándék

Megérkezett ma Silerikától a szülinapi játékán nyert ajándékom, merthogy Fortuna rám kacsintott ezúttal :), mégegyszer nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánok, egészséget, erőt, hogy még nagyon sokáig gyönyörködhessünk a munkáidban!!!
Lányok, ennyi szépséget egy helyen ritkán láttam :) Amikor egyeztettünk annyit kértem, hogy ha módjában áll, akkor valami foltvarrós ajándékot szeretnék (igazából élőben még nem találkoztam ezzel a technikával készült dologgal) s hogy ne legyen kék :D (azt tudom, hogy ő nagyon szereti a kéket, de nekem valahogy ez nem a színem).
Izgatottan vártam, hogy mivel lep majd meg... maximálisan felülmúlta a legmerészebb álmaimat is. A csomag kibontása után percekig csak ámultam és bámultam ennyi szépség láttán.
Amiket kaptam: egy gyönyörű neszeszer, tökéletes mérettel!!! Halkan megsúgom, csak így magunk közt, hogy a melóba is szoktam vinni horgolmányokat, s amikor van egy kis idő, akkor csak előkapom :) A neszeszer mérete ezért tökéletes, mert simán belepasszol egy-két gombóc fonal, horgolótű vagy akár kötőtű, emellé még belefér az Erikától kapott kisolló-tartó, amit már fel is avattam :)
Kaptam még egy fenyőfás képet is, ami szintén nagyon nagyon tetszik!!!
Négy hóemberke lapult még a csomagban, annyira aranyosak, csak simogattam, forgattam őket, alig akartam visszatenni a csomagba, hogy hazahozzam :))) Téli estékre gondolva küldött nekem még teákat is, amit szintén köszönök, ezeket még nem volt alkalmam kóstolni, de imádom a teákat és most valami újat próbálhatok :)
Egy nagyon kedves levél is volt a borítékban, és egy képeslap a helyről, ahol Erika él.
És mindezen ajándékok aprólékos munkával gyönyörűen elkészítve nekem :) Annyira örülök, hogy ezt szavakkal vissza sem lehet adni, nagyon nagyon szép minden :) Az alábbi kép még az irodában készült, a nesziről az olló-tartóval és a képről Erikánál láthattok sokkal jobb képet :D

Erika nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg gyönyörű ajándékot!!!!!


6 megjegyzés:

Macus írta...

Gratulálok a nyereményekhez! Nagyon szépek.
A tuniszi horgolás tényleg egyszerű, de még nincs rendes tuniszi tűm.
Macus

Macus írta...

Azt nem tudom, miért azt írta ki névnek,a mit kiírt az előző megjegyzésemnél...
Macus

Csilla írta...

Nagyon szép dolgokat kaptál, használd és fogyszd őket egészséggel!
Ilyen (illetve hasonló) papírra varrós tulipánt én is varrtam, pont nesszire, és ez véletlenül saját, ami nagy szó :)

Névtelen írta...

Gratula :-D !!

bucilla írta...

Nagyon szép dolgokat nyertél, gratulálok!
csodás dolgokat készítesz, nagyon tetszik a blogod! A thorpe sapit szívesen lefordítom neked, csak adj légyszíves címet, ahová küldhetem!

nöné írta...

Jaj, de nagyon szépeket kaptál! Gratulálok Neked!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails