2009. július 6., hétfő

Variációk egy témára...

Le se tagadhatnám, hogy ez a kedvenc formám :), immáron ez a harmadik nyári blúzom, melyet így készítek és valószinüleg nem az utolsó.
A fonal még maradék volt, a Detti poncsójánál horgoltam ezzel (barnával vegyesen). Ezeréves fonal, de 100% pamut, a mai Cataniának felel meg. Nos, a maradékon kísérleteztem, mármint hipóztam (valamikor lánykorában még piros volt teljesen :D). Annó még valamelyik blogon láttam, bocsánat, de már nem emlékszem :(, s már akkor mondtam, hogy nekem ezt valamikor ki kell próbálnom. Nekem nagyon tetszik az eredmény, ahogy a színek követik egymást :). Teljesen nem is lett elég (de legalább a maradék maradékából nem maradt :D), ki kellett pótolnom még pirossal.

Ja, és két nap alatt elkészült, csak úgy kikapcsolódásként :)

7 megjegyzés:

Kangamama írta...

Ez igen! Nagyon szép! Én is próbáltam ugyanilyen technikával egy melltartót, de mindenhol eláll :-(( Nem tudom mi lehet a baj.. Lehet, hogy nekidurálom magam még egyszer, mert nagyon motiváló ez a blúzocska!

szazu írta...

Nagyon jól néz ki, és a hipózásos ötlet!! Sosem jutott volna eszembe, gombócostól hipóztad, hogy ilyen átmenetes lett?

Marikje írta...

Nagyon szép lett! A hipózást azt hiszem én is kipróbálom:) Nekem sötétbarna fonalam van hozzá. És nagyon gyorsan elkészültél:)

Viktória írta...

Nagyon ügyes vagy!

Csilla írta...

Nagyon tetszik ez a blúz, a fehér is amit már korábban muattál ezzel a fazonnal. A hipózás is remekül sikerült, nem is hinném, hogy nem gyárilag ilyen átmenetes a fonal. Ügyeske vagy.

Csilla böködéje írta...

Szia Kriszta!

Igazán klassz lett . Kicsit körülnéztem nálad(végre, de még tüzetesebben fogok igérem) elkészült az olasz blog:-)http://miniolasz.blogspot.com/
Várunk!!

Névtelen írta...

Kriszta dràga!
Mivel èn ezekben a blogokban nem vagyok egy technikai zseni, fordulj Barbihoz a meghivòèrt, ès akkor te is irhatsz a blogra!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails