2009. július 10., péntek

Kincskereső játék Ritával


Igazából nem szoktam keresztszemezni, nem is tudom, hogy miért... pedig szeretem. Élvezem, ahogy szép lassan minden egyes öltés után kirajzolódik az anyagon a minta, ezek a régi minták meg amúgy is a gyengéim :)
Minap Rita játékot hirdetetett, melynek részletei itt olvashatóak, a nyeremény pedig ez a csodaszép kézimunkadoboz:


Nos, ez már engem is arra késztetett, hogy gyors keressek valami böködnivaló anyagot :)
A lényeg az volt, hogy az itt és itt található szebbnél szebb mintákból válogatva (talán ez volt a legnehezebb része a feladatnak) hímezzünk bármit, akár egy pici részletet kiragadva is.
A játék határideje július 17, este 7 óra.
Én ebből a mintából ragadtam ki egy részletet. Igazából a befejezése még várat magára, ezért külön bocsika, de határidős munkám van, azzal kell végeznem előbb, csak nem akartam lemaradni :D :D.

Azt már ugyan meg ne kérdezzétek, hogy milyen anyagra hímeztem, mint mondtam nem vagyok jártas a keresztszemes (meg semmilyen) hímzésekben. :)

Hm... igazából nem tudom mi lesz belőle... Eredetileg a határidőnaplómra szántam borító gyanánt. Hát aminek szegény ki van téve, sajnálnám a hímzést róla :) Aztán gondolkodtam egy tűpárnán is, ilyen alapon meg sajnálnám folyamatosan a tűket szúrkálni bele... Nem is tudom, olyan kis finom lett...

2 megjegyzés:

Timici írta...

először én is ezt néztem ki:o)
szép lett, tudod már mit fogsz belőle készíteni? határidős munkához nagy kalappal;o)

Szentpyr írta...

Dejódejóóó!:) Szuper lett! Köszönöm Kriszta neked is, hogy jöttélláttálhímeztél!:) Felírtalak a listára!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails