2010. szeptember 13., hétfő

Bocskaikert és a mamusz :D

Igen, igen, a kettőnek határozottan köze van egymáshoz :))))

Szóval, Bocskaikert az a hely, ahol szombaton Nönének (ötlet, szervezés, kivitelezés, stb....) hála, egy fantasztikus napot tölthettem, merthogy kötőstali volt, mint azt már biztosan tudjátok :D.
Húúú, jó sokan gyűltünk össze :) Rengeteg impulzus ért, még csak most kezd lassan lecsengeni bennem. A sok nagyon kedves arc, ismerős és ismeretlen nevekkel, a rengeteg fonalcsoda, és az álomszép kötömények, horgolmányok.... nem, nem bírom felsorolni :))))) S ahogy ez már lenni szokott, amikor az ember lánya jól érzi magát, jó társaságban van, az idő úgy repült el, hogy észre sem vettem :) A sok bámészkodástól én el sem jutottam addig, hogy a horgolmányom előszedjem, és talán még hurkoljak is kicsit, na de semmi gond, ez így volt jó, fantasztikus, szuper, és még nem tudom milyen szuperlatívuszokat soroljak :))))))

Na és hogy jön ide a mamusz? Úgy, hogy rengeteg szépséggel lettem gazdagabb :)))))
Fonalshop-os Mónika mindenkit meglepett egy-egy gombóc szuper fonalkával, horgolótűvel és újsággal (tele jobbnál jobb megvalósításra váró ötlettel :D) - bocsi, kép nincs :)))
Tombola is volt, ahol Fortuna jóvoltából gazdagabb lettem egy csodafinom puhasággal, nevezetesen egy hófehér vasárnap barkasággal :D - kép itt sincs, de már elkezdtem belőle egy régóta áhított Lacy Bactus-t, amely ötletemhez már csak a fonal hiányzott, eddig :)
Nöné is meglepett rendesen, viszont gonoszka lévén ezt is majd később mutizom :D

Jól van na, akkor jöjjön végre a mamusz is :)
Irenka jóvoltából, zsákbamacska keretén belül került hozzám egy világos szürke - sötét szürke - lila színátmenetes fincsi puha gombóc. Ahogy meglátott felkiáltott, hogy itt a cseremamuszom :))))) Tavaly novemberben készítettem magamnak ezt a mamuszkát, azóta is sokszor gondoltam arra, hogy szükségem lenne egy cserére, csak valahogy egyik fonalkám sem akarta ezt a változást :))) Mostanáig :)

Származási hely: Fonalvarázs 2 - 2010

Származási hely: Fonalvarázs 2 - 2010

A szélén sötétlilával van körbehorgolva, ezt csak azért jegyezném meg, mert a képek nem adják vissza :D Érdekessége még, hogy mind a kettő ugyanúgy volt megkezdve, figyeltem a színeknél, és mégis teljesen más lett a mintázata :) Sebaj, nekem így is nagyon tetszik, s már a lábacskáimat melegítik, köszönet a fonalért Irenka :D

Szóval, mindenkinek mindent köszönök, örülök, hogy sok kedves embert megismerhettem, és bízom benne, hogy lesz még alkalom az ismétlésre :)

7 megjegyzés:

nöné írta...

Nagyon jó kis mamuszkád van! Tényleg, milyen érdekes, hogy ennyire eltér a fonal színezése.
Örülök, hogy jól érezted Magad, csak azt sajnálom, hogy keveset beszélgethettem Veled:o( De majd bepótoljuk:o)

Irenka írta...

No várj-várj! Ez már a szombaton húzott fonalad feldolgozva? Fú, nem semmi tempó! Nagyon örülök, hogy örülsz! Természetesen klassz lett a mamusz :).

Kriszta írta...

Nöné - szerintem is bepótoljuk :))
Irenka - igen, ez már az :D

bucilla írta...

Én is nagyon feltöltődtem lelkileg szombaton, telis-tele vagyok élményekkel:)úgy örülök, hogy személyesen is megismerhettelek.
A mamuszod nagyon szép lett, biztosan jó meleg is. A tempódról már nem is szólok, én 5 sort ha kötöttem azóta:(

rojalka írta...

Nagyon klassz a mamuszod!!És a tempó!
Az sem semmi!

Amanda írta...

Még alig értünk haza, és Te már feldolgoztad az új szerzeményed. Gratulálok!

Emi írta...

Nekem is nagyon tetszik a mamuszkád! Ügyes vagy!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails