2009. augusztus 22., szombat

Papír papír hátán... :)

Nos, ezeknek a papíroknak egy része, még két héttel ezelőtt készült, csak épp szabin voltam, s most jutottam el odáig, hogy le legyenek festve :)
Megint próbálkoztam valami "nagyobbal" is, így született meg ez a szobai szemeteskosár:


Ez csak egy picike kosaracska, melyet akár virágcserép alá is lehet tenni, csak úgy, mert sok volt a maradékom :)

Az alábbi tálcácska is szintén kísérletezgetés eredménye, csak mert kíváncsi voltam, hogy mutatna benne egy szalvéta, na meg a fülecskéket is ki kellett próbálnom :)

Ez Detti kérésére született (és az ő kérése miatt lett narancssárga is), elvileg azt mondta, hogy ebbe szeretné "fektetni" a színesceruzáit :)

Ezt pedig hadd mutassam meg, a tegnap érkezett, teljes titoktartással övezve (Csilla volt a hunyó, aki az egész lebonyolításában közrejátszott :D).
Teodorától kaptam, még magam sem értem, hogy miért, hiszen semmivel sem szolgáltam rá, egy gyönyörű pillangós neszeszer, és egy kövecskés nyaklánc, s ez mind a kedvenc színeimben. Nagyon nagyon meglepődtem és mégjobban örültem. Nagyon szépen köszönöm itt is a kedvességed :)

Acest lucru vreau să vă arăt, ieri am primit prin poştă, înconjurată cu deplină confidenţialitate (Csilla a fost cine a luat parte în întregul tranzacţie..:D).
Am primit de la Teodora, nici eu nu înţeleg de ce, nu l-am meritat cu nimic, am primit o poşetuţă drăgălaşă cu fluturaş (tare mult îmi plac fluturaşii) şi un colier cu piatră, în culorile mele preferate. Am fost surprinsă foarte mult şi am fost foarte fericită. Î-ţi mulţumesc foarte frumos pentru amabilitate şi aici.

5 megjegyzés:

elina írta...

Kérlek nézz be hozzám:-D

Csilla írta...

Nagyon jók a kosaraid. az ajándékota meg biztos azért kaptad "mert Te megérdemled" (tudod reklámban is mert ön megérdemli):o)

unikat írta...

Jaj, nagyon szépek a kosárkáid!
Ügyes vagy!

đettii. írta...

Nagyon szépek! De ezt már mondtam. Ügyes vagy! :D

...tiktakro... írta...

Sa te bucuri de ele mult timp ! imi place intotdeauna sa fac un cadou surpriza ;)!
iar cosuletele iti ies din ce in ce mai frumoase!! uite o idee : ai putea sa faci cosulete pentru lucrul de mine ( tricotat-mai lunguiete, crosetat : mai patratzoase, etc. ), chiar sa le imbraci in interior cu materiale vesele....Clientele vor fi incintate, te asigur!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails