2013. január 14., hétfő

2013 :)

Először is nagyon Boldog Új Évet kívánok minden erre tévedőnek!!!

Megkezdtük hát az új évet :) Minden évben új albumot nyitok a képeknek, kicsit hüledezve látom, hogy immár az 5.-et nyitottam, utána is néztem gyorsan, márciusban 4 éves lesz ez a blog, nem gondoltam volna :)

Nagyon nem szoktam statisztikázni, most sem áll szándékomban, tényleg csak néhány érdekesség (legalábbis számomra az :D):
- álljon itt egy kollázs a tavalyi munkáimról a teljesség igénye nélkül, minden nem fért rá, s volt sok olyan termék is, amit nem sikerült lefotóznom.

Származási hely: Fonalvarázs 5 - 2013


- ami számomra érdekes volt, hogy a tavalyi, 4. - 2012-es albumban 108 kép gyűlt össze, ami azt jelenti, hogy minimum ennyi terméket gyártottam (plusz ami nem került megörökítésre :D)

- facebookos oldalamon a tavaly valamikor elkezdtem egy olyan albumot, hogy "Kérték" ... nos, ez az album sem teljes, viszont 67 darab kép gyűlt össze benne így is.

Minden szerénységem ellenére azt gondolom, hogy azért ezek a számok nem semmik :D

S akkor csapjunk a lovak közé :D, jöjjön 2013:

Az idei évet egy horgolt fehér pamutkesztyűvel kezdtem, amit kértek tőlem:

Származási hely: Fonalvarázs 5 - 2013


Fiam kérésére született ez a fülvédős, vastag, jó meleg sapi:

Származási hely: Fonalvarázs 5 - 2013


Ezt a pulcsit magamnak nem mostanában kezdtem el, fentről van kötve raglánujjal, az elválasztásig volt meg, s most megérett egy befejezésre (anyaga zoknifonal, 3-as tűvel elköveteve):

Származási hely: Fonalvarázs 5 - 2013


S végül, de nem utolsó sorban egy piros sapka-kesztyű szett, csak hogy egy pindurkát kényeztessem magam :D Anyaga cotton gold, 3-as horgolótűvel:

Származási hely: Fonalvarázs 5 - 2013


Az új év kezdete ugyan a fogadalmaké, ám én most mgefogadom, hogy nem fogadkozom :D Ismerve magam hiába is fogadnám, hogy ezentúl rendszeresebben jövök majd, annyit viszont ígérhetek, hogy ahogy tudok jövök, addig pedig megtaláltok FB-n is :D


7 megjegyzés:

Macus írta...

Nem véletlenül csodállak, az biztos. Sok-sok gyönyörűség kerül ki a kezeidből.
Boldog, alkotásokban gazdag új évet!

Kriszta írta...

Drága Macusom, köszönöm és viszont kívánom neked is!! :*

Eta írta...

Nagyon szépek. Irigyellek. :o)) Én is, én is!!! De majd csak alakul. Jobban szeretek itt nézelődni, mint a fb-on. De tudom, hogy ott minden gyorsabb. Boldog új évet és sok szépséget kívánok.

Kriszta írta...

Na igen, tény, hogy ott minden fel van gyorsulva, de igyekszem itt is naprakész lenni. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm neked is, és viszont kívánok egy nagyon boldog új évet!

Jucus írta...

Rengeteg csodát készítettél tavaly! Én itt is várni foglak, meg néha a FB-ra is felmegyek.

Kriszta írta...

Nagyon örülök neked (is) itt is, ott is :*

Tündérviola írta...

Most jutottam ide! Irigylésre méltóan sok csodát készítettél!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails