2012. július 6., péntek

Körboleró

Nem, nem unom még a négyzeteimet, most is készülőben van olyan projekt is, amolyan felüdülésképpen készült ez a gyönyörű színekben pompázó körboleró:


Származási hely: Fonalvarázs 4 - 2012


Anyaga Alize Bahar 1774-es, 3-as tűvel elkövetve :) 60 deka ment bele, és egy gombóc kellett volna még, mert egy sor hiányzik a végéről, úgy, hogy a cakkok át is lettek némileg "Krisztásítva", de ez már csak ilyen :D


6 megjegyzés:

Bea írta...

Ritkán van időm blogokat olvasni mostanában, így valószínű, hogy sok szépségről lemradtam. Örülök, hogy benéztem ma hozzád, mert ez szuper kis darab.:)

Belinda írta...

Isteni! :)

Tünde írta...

Igaz, hogy nagyon ritkán írok, de ez gyönyörű :) nem is tudom melyik szebb ez e vagy a face re feltett :))
nagyon pofátlan vagyok, ha elkérem a leírást?(iruló-piruló smiley)

Kriszta írta...

Köszönöm lányok!
Tünde, ez ugyanaz a minta, mint amire gondolsz a face-en, csak az anyag színe más. A minta sajnos csak papíralapon van meg, Diana Horgolt Divat 22-es szám címlapján található, hátha így be tudod szerezni.

Névtelen írta...

Kedves Kriszta , engem az érdekelne, hogy a körbolerónál a kar részt hova tetted? Csináltam egyet én is de nekem túl sok ami a nyakba marad . lehet hogy nem jó helyre tettem a" karkivágást"?
barbara

Kriszta írta...

Hű, hát ez sem mostanában volt kedves Barbara :)
Annyira emlékszem, hogy a hátam szélességének elérésekor készítettem a karöltőt, s ha jól emlékszem valahogy úgy elhelyezve, hogy 1/3 rész maradjon a fenti résznek és 2/3 a lentinek.
Ahhoz, hogy ne legyen akkora gallér még variálhatsz úgy is, hogy a kellő szélesség elérésekor már csak oda-vissza sorokkal dolgozol míg eléred a szükséges mellbőséget.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails