2011. november 16., szerda

Ez + az....

Ilyenkor (is) látom, hogy mennyire repül az idő, megint eltelt majdnem egy hónap az utolsó jelentkezésem óta :)

Pár apróság készült nálam azóta, mutizom őket lassan.

A legújabb fülcsik, nálam most abszolút favoritok a sok kicsi apró virággal. Valójában az ötlet a tévéből származik :D Akarom, nem akarom (inkább nem :D) néha azért megy a tévében a Valóvilág, márcsak mert más épp nincs, vagy annyira belemerülök valamibe, hogy elfelejtek csatornát váltani. Viszont egy ilyen alkalommal láttam meg az Eszter fülében egy virágos fülcsit, az nem tudom milyen anyagból készült, de a fantáziám egyből megmozgatta, hogy márpedig az nekem kell :D... és akkor már egyből több színben is :))))

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011

Készült néhány sál:

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011

A fehér boleró mintáját felhasználva egy bordó-fehér színátmenetes. Nem adja ki annyira szépen a mintát, de nekem így is tetszik :) Bár magamat ismerve még az is megtörténhet, hogy beleejtem egy tál festékbe, ki tudja.... :D

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011

A Möbius sál is piszkálja a fantáziám elég régóta, ezt is kipróbáltam és tetszik is :D

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011

Viszont ennek alapján gondoltam azt, hogy csavarás nélkül is jó lehet:

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011

S végül, de nem utolsó sorban papírfonás és horgolás ötvözésével készült néhány adventi koszorú is. A színes mécsesek illatgyertyák, karácsonyi és fahéj illatokkal, kár, hogy ezt nem tudom lefotózni :)

Származási hely: Fonalvarázs 3 - 2011


6 megjegyzés:

nöné írta...

Na jó, akkor én most megyek, és alkotok:o) Hogy a manóba tudsz ilyen sok-sok mindent készíteni? Légyszi adj nekem időt!!!
Szépek egytől egyig!

Kriszta írta...

Köszönöm szépen :) Valójában ezek igen gyorsan elkészülő dolgok, sok időt nem vesznek igénybe. Ahogy Csilla említette az előző bejegyzés végén, a melóhelyem tényleg előnyös ebből a szempontból :)

nöné írta...

Tudod, nem csak ezen múlik ám. A melóhelyem nekem is igazán előnyös lenne, hisz itthon dolgozom, de valahogy mégis azt érzem, hogy sokkal kevesebb időm van néhány dologra, mint amikor még eljártam dolgozni. Elaprózom az időmet, és ez nagyon nem jó.

Kriszta írta...

Ja értelek :) Húh, ezen nem tudom hogyan lehetne segíteni....

Csilla írta...

Ügyi voltál megint. Nekem a koszorúk tetszenek a legjobban.
Gyöngyi nem biztos, hogy az aki otthol melózik időmilliomos, tudom a saját példámból, állandóan időzavarban vagyok, valamit mindig hanyagolni kell, hogy egy másik haldjon. Itthol melózm csináloma boltot ami rengeteg idő, állandón új termékek vannak és a rendeléseket kezelni kell, plusz a könyvelés is és mindent teljesen egyedül csinálok, aztán nekem is itt a háztartás, van egy 4 éves itthol aki mikor itthol van egész embert kíván és még jó lenne egy kis hobby idő is, varrás is meg kötés is. Már rég csak max hat órákat alszom és így is mindig időhiányom van.

Jucus írta...

Hű, de rég nem jártál err!
Nagyon boldog ünnepeket kívánok Neked és a családodnak is így év végére!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails