2010. december 13., hétfő

Kötött boleró

Nos, akinek volt vagy van 12-13 éves leánykája, az biztosan tudja, hogy nem unalmas az élet :D
Arról már rég letettem, hogy kössek vagy horgoljak a gyerekeknek, mert az "nem divat"! Csak azért, hogy ott álljon a szekrényben, úgy gondolom nem érdemes, elfogadom azt a tényt, hogy nem szerethet mindenki kötött/horgolt cuccokban járni. Most viszont a leánykám állt elő azzal a kéréssel, hogy szeretne egy kötött bolerót magának. Igencsak határozott elképzelései voltak :) Én horgolni szerettem volna, de ő ragaszkodott a kötötthöz. Maradék fonalaimból is ő választotta ki a neki tetszőt. Így szombat reggel nekiálltam, estére kész voltam a téglalap részével. Majd másnap némi próba, egy kis kötögetés után megszületett a bolerója (csak fényképezés után vettem észre, hogy egy szálat elfelejtettem elvarrni :D, de azóta pótoltam).
És ekkor következett, amitől én hidegrázást szoktam kapni... "én nem ilyen lovat akartam" sztori... merthogy hátul nem nem elég hosszú (kifejezetten rövidet kért :D), meg hogy olyan "fürdőruhaszerű"... hát kérem, ember legyen a talpán, aki egy kamaszlány ízlésén, óhaján, sóhaján el tud igazodni...

Származási hely: Fonalvarázs 2 - 2010


Végülis azt mondta tetszik neki így is, és hogy hordani fogja... nekem mindenesetre tetszik :D

A maradék anyagból pedig tuniszi horgolással (mégiscsak horgol - széles vigyor) készül egy keskeny sál... mondjuk én ezt sem értem, hogy egy ennyire keskeny sálnak mi szerepe van... de ha neki így tetszik, ám legyen :)

Származási hely: Fonalvarázs 2 - 20107 megjegyzés:

Irenka írta...

Biztosan nem mondok újat, de gyönyörűszép nagylányod van! Ez a kockás ing-zöld gyöngyök-kötött boleró összeállítás pedig nekem nagyon menőnek tűnik, és jól áll neki. Szerencse, hogy végül úgy döntött, hordja.:)

Kriszta írta...

Köszönöm szépen :)
Én is ugyanezt mondtam neki, bár ő kitalálta, hogy a narancssárga nem megy a zölddel, s nem bírtam meggyőzni :D, egyenlőre... :D

Macus írta...

A kislányod már igazi nagylány. A boleró szuper, de én ugye nem az ő korosztálya vagyok..

Dana írta...

Ce frumoasa e fetita ta!!! Sa-ti traiasca! Stiu cum e cu adolescentele, si asta e inceputul, Andrada fata mea are 16 ani asa ca.... Cred ca ii place boleroul ptr ca a iesit f bine.
O zi buna,Dana!

amilgade írta...

A lánykád gyönyörű, és nagyon jól áll neki a boleró. Anno ennyi idősen nekem sem tetszett az anyu által kötött dolgok! ;-) Bezzeg most!!!

gromine írta...

Igaz hölgy a lányod, és nagyon jól áll neki a boleró !

Csilla írta...

Igazi ifju hölgy lett a kicsi lányod, nagyon bájos ezen a képen. A zöld és a narancs meg tökéletes páros (már ha az ember szereti őket) ezt színtanban is mondják az okosok :) Jó lett a kis boleró, viselje egészséggel!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails