2009. december 28., hétfő

Ez + az... megint :)


A hosszú hétvégén született... Zsukkánál láttam először, s még dacoltam.... aztán Julcsinál is találkoztam vele... utána már nem volt menekvés, nekem is kellett... amúgysem volt sálam :))) Imádom a kis virágocskákat rajta :) Minta innen :)

Talán nem ennyire narancssárga... vagy igen, de jóóóóó, nekem tetszik :) Egy kis napfényérzést csempész a mindennapokba :) S ha már lúd, legyen kövér, akkor már én is szerettem volna egy zongorakesztyűt. Ennek lett egy picike ujjrésze is :) Sapit is szerettem volna, de még mindig nem sikerült megtalálnom azt a fazont, amit el bírnék viselni a kobakomon... még keresem... hátha egyszer sikerül :)))

Azért született egy sapi, ami eredetileg része lett volna a kis szettemnek, csak aztán sehogysem állt nekem, így Dettinél landolt :) Én nem tudom, minden elfogultság nélkül, vannak olyanok, akiknek minden jól áll, legalábbis Dettinek ahány sapkát a fejére húztam, s van már jó pár neki, még mind tetszett, ahogyan állt neki... sebaj, én még keresgélek :)

Az idei év slágere, vagy az utóbbi nem tudom pontosan hány évé, hogy nem repedt ki az anyukám bejglije :) Pedig eddig mindig kirepedt, mondtuk is neki, hogy biztosan kispórolta a tölteléket belőle :)

pedig nem is, a dióst már nem sikerült lekapnom, az elfogyott, a mákosnak is már csak a sarka van meg :) Viszont a diósban is bőven volt töltelék, szinte nem is látszott a tészta, úgyhogy a titok nyitja, hogy ügyes volt a "Nagyi" :D

Végül született még egy ilyen kis kosárka féleség, amit Teodora kapott ajándékba tőlem. Igazából egy kis kerek terítőcskét akartam, de amikor kész lett, valamikor éjszaka persze, lusta voltam előszedni a vasalót, úgyhogy bedobtam egy kis keményítőbe, ráhúztam egy tálra, száradás után meg ilyen lett :) Nekem nagyon tetszik, jelzései szerint neki is, ilyesmik még biztosan születnek majd :)

Érdekes a minta benne, a rajz alapján virágoknak néztem, gyakorlatilag azok is lennének, de innen "felülnézetből" olyan, mintha angyalok sora lenne körben, vagy csak én vagyok elfogult :))) Ja, ezen a képen az is látszik, hogy semmi sem tökéletes :) Valószinüleg már csukott szemmel feszítgethettem, mert látszik az egyik csúcsnál, hogy az nem középre esett, elnéztem egy lyukkal :D Sebaj, majd ez lesz a védjegyem :)))))

Boldog Új Évet minden kedves erre tévedőnek.. vagy szándékosan erre járónak... szóval Mindenkinek! :))))))

10 megjegyzés:

Ida13 írta...

Nagyon kreatív voltál még a kreatívkodás közben is ezzel a tállal! Amúgy nagyon tetszik! A sál is. Pedig nem nagyon tetszettek a horgolt ruhák. Csipke, meg szegély, terítő, az mindig is nagyon O.K. volt, de a ruha nem. Aztán ez a sál!Mi jöhet még?

nöné írta...

Ismét szépeket remekeltél!

Macus írta...

gyönyörű a sálad!! Én a sárga minden árnyalatát imádom, a narancsos is jó meleg szín, felvidít. Szerinted meg tudnám én is csinálni? De szükségem van egy kis segítségre, ugyanis nem tudok németül...
A sapka tényleg jól áll Dettin, mind, amit eddig láttam rajta. Szerintem is van, akinek minden fazon jó, másnak meg nem. Pl.nekem ezért nincs sapkám. Egyik bénább rajtam, mint a másik.
A bejgli ki nem repedéséhez gratulálok!
Macus

Lente Julcsi írta...

Még a végén kedvet kapok... :o)

Jucus írta...

Micsoda szépségeket mutatsz Te itt nekünk! Álomszép az a kendő! A bejgli meg gyönyörű, biztos fincsi is!

Eta írta...

Imádom azt a narancssárgát!!! És is kacérkodtam a mintával, de elvetettem, ehhez nem lenne türelmem sztem. :o)
A terítő-kosár is nagyon szép.
A bejgli meg... ahogy a a nagykönyvben. :o)

Csilla írta...

Nagyon jó kis sálat horgoltál, vidám színe van. ez a sapifazon csak a fufru nélküli fejeken áll jól, nekem sem előnyös pl. Dettinek remekül áll az biztos! Én a kalapfazont kedvelem leginkább és Lillán is a kalapkák állnak a legjobban.
Én is elsőre már anygyalka sort láttam a kis tálon, nálam nem is volt kérdéses.
Hagyomány ide vagy oda én nem rajongok a bejgliért, főleg bár tudom, hogy hagyomány szerint karácsonyi ünnepi édesség de nekem legkevésbé sem ünnepi. Nálam az ünnepi ami elegáns vagy látványos és különleges amilyet máskor nem készitek. Most sokan megköveznek, de ez van...

...tiktakro... írta...

Multumesc din suflet pentru minunatiile crosetate....bolul este mai mult decit superb!!! iar cercul de ingerasi din interior mi-au facut inima sa-mi tresalte de Craciun. Multumesc, multumesc !
multi pupici .
Teodora.

szazu írta...

Hű ,nem is tudom, mire reagáljak először.. lássuk a képek sorrendjében:-) a sál szuper, nagyon tetszik, a zongorakesztyű aranyos, a tálka pedig fantasztikus. Tényleg olyan,mintha angyalkák lennének a mintában! Kreativitás magas fokon! Boldog Új Évet Kívánok!

Silerika írta...

A sálad nagyon szép lett, a tál gyönyörű! Nekem is angyalka látszik benne.:o) A bejgli meg tökéletesen sikerült, biztosan fincsi is volt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails