2009. december 4., péntek

Díj :)

Macus lepett meg egy újabb díjjal :), ez a "Szorgos kezek" díja!
Nagyon meghatódtam, köszönöm szépen :)
Idézek tőle: "...vagy szorgos kezükben különböző tűkkel felfegyverkezve hoznak létre egyedi alkotásokat." Annyira tetszett ez a megfogalmazás, muszáj volt idemásolnom, remélem nem haragszol érte :)
Nem volt megszabva hány emberkének kell továbbküldeni :(, de megpróbálok pár embert megnevezni. A szokásos szöveget idézve, minden általam olvasott blogolónak továbbadnám, hisz azért olvasom őket, mert valamiért nagyon tetszenek :) Úgyhogy kérem, akit nem nevezek meg, az is fogadja tőlem szeretettel :)
És akit megnevezek:
- tudom, tudom, minden szentnek...... de kérem nézzétek el nekem, hogy elsősorban Hugicámnak adnám tovább - azért, mert életében nem fogott horgolótűt a kezében mostanáig (kötőtűre sem emlékszem, hogy láttam volna nála :D), és az idén megtanult annyira horgolni, hogy csak. Nagyon büszke vagyok Rád Hugi!!!! :)
- Édesanyámnak csak virtuálisan adom, neki nincsen blogja, de ő is az idén fogta meg a horgolótűt (legalábbis nem emlékszem, hogy horgolt volna) és gyönyörű takarót készített már, ezt láthattátok itt, most meg dolgozik a harmadikon :)
- Csillának, mert nagyon sokat és szépet köt, bár most ugye evidens, hogy nem mutogat annyit, mert akkor odalenne a meglepi :)
- Anyahajónak, nagyon tetszenek a horgolt munkái (is) :)
- Etának, annyi gyönyörű kis apró horgolt állatkát, figurát készít, csak ámulok-bámulok ahányszor "meglátogatom" :)
- Katának, ő is nagyon szorgos, és csodaszépen köt :)

Mutogatni nem igazán tudok semmit sem, még mindig a karácsonyfadíszek gyártásánál tartok :), erről meg már nem akartam megint képet tenni. Viszont, aki nem unja még, az itt megtekintheti a kis apróságaimat :D

7 megjegyzés:

Csilla írta...

Köszönöm szépen, aranyos vagy.

Erika írta...

Drága nővérkém!!! Nagyon szépen köszönöm, de és sokkal büszkébb vagyok rád... Ha te nem lennél, soha nem készítettem volna egyetlen egy kosárkát sem, na meg horgolótűt sem fogtam volna a kezembe. Amúgy kötőtű már volt a kezembe, de akkoriban még nem volt ekkora türelmed hozzám (kb. 20 éve).
Na pusza, és szeretlek (csak hogy el ne felejtsd).

Eta írta...

Köszönöm, megleptél és nagyon megörvendeztettél. :o)
Egyébként a mikinek nagy sikere volt. :o)

Névtelen írta...

Koszonom èn is, nagyon aranyos vagy, hogy ràm is gondoltàl, bàr ùgy èrzem, nem igazàn èrdemlem meg. Annyi terv rohangàl a fejemben, ès azok mennyisègèhez minositem az elkèszitett holmik szàmàt... hàt, sehol nem àllok se szorgalomban, se kreativitàsban. Azèrt nagyon orulok àm a potyadìjnak!!!!

Macus írta...

Jaj, dehogy haragszom, hogy idéztél tőlem! Nagyon is jólesett.
Mindenkinek gratulálok, akinek továbbadtad.
Macus

Lente Julcsi írta...

Nos,igazán megérdemled ezt a díjat,gratulálok!

đettii. írta...

Nagyon aranyos kis díj, megérdemelted!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails