2009. június 27., szombat

Táska

Időközben ezt a táskát sikerült készítenem, amit nem mutogathattam, mert Hugomnak lett szülinapi ajándék. :) Profi táskavarrók kérem ne figyeljenek nagyon :D









A horgolással nagyon hamar meglettem, de a varrógéppel kötendő barátságunk még nagyon hadilábon állt. Mire a bélésanyagot belevarrtam, addigra sikeresen bele is törtem 3 (három) darab varrógéptűt. Az utolsót akkor, amikor már csak a zipzár hiányzott belőle.
Sebaj, gondoltam, ha beletöröm a negyediket is, akkor aztán tényleg örök harag a varrógéppel, de nem lett ilyen szerencséje, mármint a gépnek :D :D


Mondjuk el is csúszott a vége, merthát minek betűzni egy zipzárt, ha el is lehet csúsztatni menet közben, na de azért sem bontottam vissza, gondoltam ennyi szépséghibája már hadd legyen neki. Belülre kapott két hatalmas zsebet a két oldalára, és méreteit tekintve is a fél házat simán lehet benne hurcolni (persze az ember magából indul ki, miszerint én mindig cipelek egy csomó felesleges dolgot.... de hát mi nincs egy női táskában... REND! :D)



11 megjegyzés:

King.art írta...

Szép lett! Egyszer láttam élőben egy ilyen táskát, az drapp színből volt. Már akkor megfogadtam, egyszer nekem is lesz ilyen, csak kérdés, hogy mikor? :))
Milyen fonalból és hányas tűvel horgoltad, megkérdezhetem?
Köszi. Kinga

Kriszta írta...

A táska fonala Lisa, tiszta műszál (ez volt maradékba.... az alján látszik is kicsit, hogy nem lett elég, s másfajta feketével lett befejezve). A horgolótű pedig egy ezeréves nagyanyóról rámmaradt tű, ami akkor annak idején úgy lett csináltatva, ezért számozás nincs rajta, de kb. olyan 3-asnak felelne meg. Igazából nem szoktam foglalkozni az anyag-tű méretekkel, ezért is nem vagyok benne biztos...

Csilla írta...

Klassz kis táska lett, tetszik a mintája. Én az anyukámmal horgolatatok magamnak ilyesmit, ebben ő sokkal ügyesebb mint én, majd mutatok pár fotót.

Kangamama írta...

Nagyon szép munka!

Marikje írta...

Kriszta! Nagyon jó lett azt hiszem a profi táskavarrók is idenézhetnek:) Marikje

King.art írta...

Szia,
köszi, hogy válaszoltál, mindkét helyen:)
Gyöngyökkel biztos még szebb lett a könyvjelző, de én azzal kezdtem horgolni tanulni, és a gyöngyökkel már lehet nem birkóztam volna meg :)

Viktória írta...

Nagyon tetszik, jó lehet a húgodnak lenni :)))

Névtelen írta...

Nagyon csinos, szèp tàska! Szerintem az ilyen holminak sokkal jobb a muszàlas fonal, tartòsabb, nem?
De lehet, hogy ezt csak èn gondolom...

Kriszta írta...

Köszönöm lányok a dícsérő szavakat :)

Katica: igen, én is úgy gondolom, hogy tartósabb, és talán kevésbé nyúlik, szöszölődik a műszálas fonal. Nekem személy szerint semmi gondom vele, szeretek is vele dolgozni.

amilgade írta...

Nagyon tetszik!!!!!! Annyira jó a minta, és milyen jól mutat a piroson!!!! Ügyes voltál!!! :-)

Erika írta...

Sziasztok! Igazán nagyon szép a táska, s nem utolsó sorban szeretem is használni!!! Tényleg nagyon jó hugicának lenni!!! Köszi tesó...pussz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails