2009. június 2., kedd

Játék

Nöné játékra hívott :) 
Az igazság az, hogy évek óta olvasgatlak benneteket, s mindig kicsit irigykedve figyeltem a játékokat, most viszont, hogy én is játszhatok, hirtelen nem is tudom mit írhatnék :D
A játék lényege, hogy soroljunk fel 7 tulajdonságot magunkról, ami által egy kicsit jobban megismerhetjük egymást, majd adjuk tovább 7 emberkének :)

Lássunk akkor 7 tulajdonságot:
  1. A legfontosabbak az életemben a gyerekeim, ez mindenképp az első helyen áll.
  2. Könnyen barátkozom, de nehezen engedek teljesen közel magamhoz bárkit is, viszont, akit egyszer megszerettem, ahhoz nagyon ragaszkodom (ez érvényes a tárgyakra is :D).
  3. Teljes mértékben hangulatember vagyok.... :(
  4. Másik rossz tulajdonság, hogy én is sokat dohányzom (bár ezellen épp most igyekszem tenni) és egy-egy kézimunkáért én is képes vagyok napokig minden egyebet elhanyagolni :)
  5. Segítőkész vagyok, gyakorlatilag mindig segíteni szeretnék mindenkinek, s ha netalántán nem tudnék akkor pedig nagyon rosszul érzem magam tőle.
  6. Előbbiből következik az is, hogy túlérzékeny vagyok, mindig mindent a lelkemre veszek, bár igyekszem ezen is dolgozni :)
  7. Fent említett tulajdonságokra nem tudom teljesen rásütni, hogy jók vagy rosszak, mert ugye minden nézőpont kérdése :), szerencsére nem vagyunk egyformák, s ami nekem jó, az másnak nem biztos, hogy az. Ja, és álmodozó vagyok, képes vagyok ellenni a saját kis álomvilágomban bármennyit :)
Azt hiszem ennyi elég lesz :D

Akiknek szeretném továbbadni (egyáltalán nem volt egyszerű választás!!!!!):

Utolsó bejegyzésem óta eltelt időben sem tétlenkedtem, de képeket még nem tudok mutogatni, mivel két szülinaposomnak készültek ajándékok, s majd csak az átadás után teszek fel képeket. Közben nekifogtam egy nyári horgolt topnak is. Na meg egy tavaly készült takarón is dolgozom, ezt nagyobbítani kell. Úgyhogy képek majd később :D :D

Nöné, köszönöm, hogy részt vehettem a játékban :)
 

8 megjegyzés:

nöné írta...

Kriszta, nagyon szívesen, máskor is! Örülök, hogy vannak közös tulajdonságaink, szokásaink, bár ez utóbbi sajnos a rosszabbak közül való:o(((

Jucus írta...

Krisztinka, de aranyos vagy! Igyekszem átgondolni és válaszolok a játékra! Köszönöm, hogy rám gondoltál!

Szentpyr írta...

Kriszta, én is köszönöm szépen és a világért sem szeretnélek megbántani, de én kitérnék most ez elől a játék elől... viszont nagyon örülök, hogy általa ide találtam hozzád!:)

Viktória írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám !
Hamarosan jelentkezem a válasokkal :)

Zsukkata írta...

Köszönöm szépen a felhívást, és hogy gondoltál rám :o)! Én már valamikor részt vettem ebben a játékban, úgyhogy ott olvashatók a válaszaim :o)!

Naomi írta...

Köszönöm, hogy megtiszteltél, és rám gondoltál! Kis türelmedet kérem... :o)

Kangamama írta...

Érdekes dolgokatz írtál magadról, biztos nem vagy egy unalmas ember!
Köszönöm a nagyi négyzetéhez nyújtott segítséget, majd átbogarászom, remélem boldogulok vele! (mgenéztem a gyerkőcöket, nagyon helyesek!)

Kangamama írta...

Megnéztem a nagyi négyzetéhez ajánlott oldalad, azt hiszem elboldogulok vele. Tegnap elkeztem egyébként egy másikat egy könyvből, azt sem hiszem, hogy túl bonyolult lenne, de egyszerűen nem tudtam értelmezni. Ugye ezt mintát addig bővíthetem (annyi sort tehetek hozzá) amennyi jólesik? Láttam az előző bejegyzésben horgolt pulcsit, nagyon szép!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails