2009. április 18., szombat

Pihenős hét :)

Nos, miután befejeztem a kendőm, sikerült majdnem az egész hetet végig lustálkodnom, persze minden nap azzal a gondolattal, hogy ma biza nekiállok és befejezem az elkezdett dolgokat.... :)
Hát ez nem történt meg... :( Ehelyett olvasgattalak benneteket (is) :)
Zsupszi nyakláncát meglátva eszembe jutott, hogy a Detti poncsójából kimaradt kevés fonalból talán tetszene neki egy ilyen lánc. Megpróbáltam, ez lett belőle:


Miután a pirossal egyszer körbeértem, eszembe jutott, hogy jó lenne a barnából is egy kevés. Na meg, hogy van 8 darab rózsaszín gyöngyöm, ami arra várt, hogy valahova felkerülhessen :) Ezért a barnával sima láncszemekkel horgoltam, belefogva a gyöngyöket is, a virágok hátánál pedig azokhoz rögzítve, hogy azért ne menjenek nagyon más irányba :) A lényeg, hogy Dettinek nagyon tetszik (nekem is :D)!

Közben kipróbáltam a Moncsitól kapott duplaszárnyú lepkét is, azt a kendőből maradt fonalból. Mit ne mondjak, a fonal nem volt a legjobb választás, még egy normális képet sem bírtam készíteni, de gyakorlásnak, meg, hogy összeálljon végre a fejemben is a kép a készítésről, arra mindenképp megfelelt. A következőt már vékonyabb fonalból fogom készíteni :)
A blogokat nézegetve az is eszembe jutott, hogy valamikor még januárban én is készítettem a mobilom számára egy horgolt kis tartót. Ez inkább kényszer volt, mivel az a rossz szokásom, hogy a mobilt mindig behajítom a táskámba (ahogy esik úgy puffan címszó alatt), ennek eredményeképp a kijelzője kezd karcolódni. Mivel nemrég felfedeztem, hogy tudok a mobilomon könyvet olvasni, ezért a kijelző éppsége igen fontos tényezővé vált, ezért kapta ezt a kis tartót.
Közben letöltöttem egy kazal apró virágnak a mintáját, persze az is nagyon piszkálja a fantáziámat ékszerügyileg :D
A képek minőségileg még mindig nem állják meg a helyüket. Próbáltam a telefonnal is készíteni, de azok még ennél is rosszabbak lettek :)
A kendők is piszkálják a fantáziámat. Pillanatnyilag nem kezdtem el egyiket sem, először is, mert nem akarok befejezetlen dolgokat hátrahagyni, másodsorban meg azért mert nem tudom eldönteni melyiket szeretném. A Gail, a Shetland és a Baltic Blossom közt vacilálok, mivel egyik jobban tetszik, mint a másik. Ha sikerül döntenem végre, akkor majd szólok :D :D :D
Hát ennyit erről a hétről :) Jó lenne úrrá lenni a kíváncsiságomon, miszerint nekem mindent ki kell próbálnom :D, na de akkor az nem én lennék :D

3 megjegyzés:

Kati írta...

Én sem bírok soha magammal, mindig ki kell próbálnom valami újat!
Egyébként én is pont e között a három kendő között vacilláltam.
Ha lesz fonalam én a Gail-be fogok belekezdeni:)

A nyaklánc nagyon szép lett!!
a lánc része láncszemekből áll??

matkom írta...

Szia Kriszta!

Jucuunál olvastam a hozzászólásodat, és gondoltam megnézem a munkáid. Szép a nyakláncod, igazi, kislánynak való. Néztem a mobiltokot, és mosolyogtam, mert én is pont januárban készítettem egy ugyanilyen színűt, de én kötöttem.(Horgolni sajnos nem tudok.)

Megkuksizom a többi munkádat is.:)

Szép napot!
matkom

Kriszta írta...

Köszönöm szépen a kommenteket, aranyosak vagytok :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails