2009. április 4., szombat

Papír csillagok

Mivel a gyerkőcök régóta nyúznak, hogy külön szobát szeretnének, amelyet nem tudok biztosítani nekik, ezért kitaláltuk, hogy az ágyukat a szoba két egymással szemben lévő sarkában helyezzük el. Az íróasztalaik a szoba közepén vannak egymással szemben, mintegy kettéosztva a szobát. Ebből született az ötlet, hogy színes papírból csillagokat vágtunk ki, melyeket a varrógép segítségével "felfűztünk" s mintegy térelvásztót ragasztottunk fel a tegnap s a mai nap folyamán. A "lány szakasz" oldalára világosabb színek kerüétek (sárga, rózsaszín fehér s ezek árnyalatai), míg a "fiú szakasz" oldalára sötétebb színek (zöld, kék, fehér, szintén több árnyalatban). Persze át lehet látni, de lélektanilag mégiscsak van két kis külön zuguk :D












5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyszeru otlet! Csillaghullàs van a gyerekszobàban!
Nagyon ugyes!

nöné írta...

Tetszik, nagyon ötletes és egyedi!

Névtelen írta...

Köszönöm szépen :)

Csilla írta...

Tényleg nagyon ötletes. A blogon van egy cím ahol fotók vannak a házunkról, ott fönt van a lányom szobája, ha lesz kedved nézd meg, hogy pingáltam ki. Ja meg a róla készült fotós albumban is (link szintén a blogon, bal oldali rész)van jó sok kép a szobájáról, már berendezve.
Írtam neked választ az emailedre, most jutottam géphez, ma kertészkedtem egész nap.

Zsukkata írta...

Most nézem csak a csillagaidat, hát ez a nem semmi!!! Mennyi időbe telt kivágni ezt a rengeteg csillagot :o)? Hihetetlen ügyes!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails