2009. április 24., péntek

Nem tűntem el :)

Nem tűntem ám el... :)
Egész héten dolgozgatok a Tomi kardigánján, nagyon szeretném már magam mögött tudni, mert már nagyon unom :) Közben kipróbáltam a Naominál és Szentpyr oldalán látott horgolt blokkokat is, merthogy ígértem a leánykának is egy kardigánt, de azt már nem szeretném ugyanezzel a patchwork kötéssel kötögetni. Na meg már sír a horgolótűm is, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam :D :D
Közben szedtem egy kis árvácskát és gyöngyvirágot a kertből, csakhogy legyen valami szép is az asztalomon :) Az asztal ugyanis zsúfolásig tele van fonalakkal, kötő és horgolótűkkel, ollókkal, gyöngyökkel... csak mert mindig eszembe jut, hogy ezt vagy azt a mintát ki kellene próbálni, mert miért is foglalkoznék egyszerre csak egy dologgal :))) A kendők is nagyon piszkálják a fantáziámat, fonalat már találtam is a készletemben, amiből a következő készülni fog, de jusztis nem akarok hozzá fogni, amíg a kardigánokat be nem fejezem. Bár azt mondják, hogy soha ne mondd azt, hogy soha :D :D :D ki tudja......







Közben a leánykára időszakosan rájön a mániákus fényképezkedhetnék :), mint ma is, s gyorsan vagy hatvan képet csinált is :D A végére eszébe jutott, hogy talán jó lenne, ha nem mindegyiken ő lenne egyedül :)










5 megjegyzés:

nöné írta...

Hát Te sem unatkozol mostanság!
Lánykáddal így együtt aranyosak vagytok!

Csilla írta...

Jó sokfélét csinálsz Te is egyszerre, illetve párhozamosan. De úgy szép az élet ha zajlik, szokták mondani :o) Nagyon jó ez a közös fotó, nagyon hasonlit kicsi lányod rád :o)Ja igen, fölkerült a pillek leírása a weblpra, csak, hogy még egy kis horgolnivalót adjak neked.

Jucus írta...

Köszi, hogy felajánlod a filmet, szólni fogok, ha nem tudom megszerezni, mert igazán megnézném.
Aranyos a lánykád, a fotózkodás még fokozódni fog:o), az enyém 15!:o))

amilgade írta...

Ha látnád az én asztalomat! Mi minden található ott! ;-)
Nagyon helyesek vagytok együtt a lánykáddal! :-)

Csilla böködéje írta...

:-) De jó nem csak nálunk van káosz. Egyébként pedig úgy sem bírja ki az ember lánya, hogy ne kezdjen bele mindig valami új érdekes dologba.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails